Kokbok

 


Från kantiner och kartonger till kunskap och kärlek -hur Sverige blev bäst i världen på skolmat.

Jag tackar White Guide Junior att jag fick äran att vara med i denna kokbok.

Vill också tala om för er som köpt eller tänker köpa kokboken att mitt recept på köttfärslimpa med äppelgräddsås på sid. 88 saknar en viktig ingrediens, det ska vara 4 dl resp. 3 l drickfärdig äppeljuice i såsen, blir ingen äppelgräddsås utan den. Jag kommer även bjuda på mitt recept i nästa inlägg. 

Här delar Sveriges bästa skolkockar , kändisar, experter och finkockar med sig av skolmatsminnen, bilder och recept.

Boken är på 152 sidor och kostar 350 kr plus moms och porto.

Beställ ditt ex. av ulrika@bergkvistpublishing.se




Ha det fint! 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Halloumi och zucchinibiffar

Hur jag klär en bakform

Ahlgrensbilar fluff som tårtfyllning